ОСТАННІ НОВИНИ

Книгу добрих справ Партії регіонів передали на Стрийщину

|

Передача Книги добрих та корисних справ Партії регіонів відбулася у суботу, 21 квітня, у селищі міського типу Дашава Стрийського району за участю народного депутата України, голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука. Як повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів, керівництво Миколаївської районної організації Партії регіонів передало книгу-естафету регіоналам Стрийського району.

«Завдання кожного християнина – робити добро. Хто більше, хто менше – залежно від того, який хрест покладе на кожного з нас Бог. Але любов і добро завжди у кожного з нас мають бути на першому місці. Добрі справи і любов до ближнього – це те, що зробить Україну кращою», – наголосив під час зустрічі з однопартійцями Петро Писарчук.

Урочиста передача Книги добрих та корисних справ Партії регіонів на Стрийщині розпочалась покладанням вінків з квітами до пам’ятника ТарасовіШевченку, а також організатору і провіднику надрайонного проводу ОУН-УПА Зіновію Гойсаку. Відтак, регіонали Львівщини відвідали могилу воїнів, що загинули у Другій світовій війні, де провели панахиду.

«Наприкінці 2011 року виникла ідея започаткувати Книгу добрих та корисних справ Львівської обласної організації Партії регіонів. Адже районні партійні організації повсякденно намагаються робити якісь добрі справи для районів Львівщини та її жителів. 21 січня наша книга-естафета стартувала біля пам’ятника Євгенові Петрушевичу у місті Буську, де народився перший президент ЗУНР. А 28 жовтня, напередодні річниці ЗУНР, наша Книга добрих справ фінішує у Львові. Станом на сьогодні книгу уже заповнили шість районів, сьогодні партійці Миколаївського району передали книгу регіоналам Стрийського району», – розповів ідейний натхненник створення Книги добрих справ, завідувач оргвідділом ЛОО ПР Михайло Вельгош.

За його словами, на сторінках Книги записують ті добрі справи, які зробили члени Партії регіонів у своїх районах на Львівщині. Йдеться, зокрема, про впорядкування могил полеглих воїнів, підтримку спортивних та молодіжних заходів, допомогу одиноким людям та людям похилого віку, підтримку дітей з інтернатів, проведення різноманітних культурно-мистецьких заходів та багато інших добрих справ.

На урочисту передачу Книги добрих справ регіоналам Стрийського району запросили сусідів з Івано-Франківської області, зокрема голову Долинської районної організації Партії регіонів та заступника міського голови Болехова – голову Болехівської міської організації Партії регіонів. «Ми сподіваємось, що в майбутньому нашу ініціативу щодо створення Книги-естафети переймуть й інші обласні організації Партії регіонів. Час минає, а добрі справи залишаються. Треба, щоб прийдешні покоління знали і бачили, скільки хороших справ було зроблено на Львівщині з ініціативи та за підтримки Партії регіонів», – зазначив М. Вельгош.

Як розповів голова Миколаївської районної організації Партії регіонів Ігор Герилів, регіонали Миколаївщини звітували у Книзі про те, яка робота в районі вже зроблена і що планується реалізувати найближчим часом силами партійної організації. «Станом на сьогодні партійна організація Миколаївського району нараховує уже 300 осіб, первинні партійні організації створені у більшості населених пунктів району. Якщо колись в Партію регіонів жителі нашого району не хотіли вступати, то сьогодні люди самі звертаються з бажанням поповнити наші лави і робити щось корисне для громади і району. Якщо говорити про добрі справи, які зроблені силами нашої партійної організації, то ми опікуємось дитячим будинком, забезпечуємо його вихованців подарунками, надаємо матеріальну допомогу, намагаємось допомагати багатодітним сім’ям, організовуємо різні спортивні заходи для молоді. Ми ведемо активну роботу. Але попереду ще багато роботи», – зазначив І. Герилів.

Після того, як Книгу добрих та корисних справ Партії регіонів заповнять регіонали Стрийщини, її буде передано для подальшого опрацювання у Сколівську районну організацію Партії регіонів.

Фото: прес-служба ЛОО Партії регіонів 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *