ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині за отримання 6 тисяч доларів затримано землевпорядника

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області під час одержання хабара у розмірі 6 тисяч доларів США затримали керівника приватного землевпорядного підприємства. Про це інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Встановлено, що даний громадянин сприяв у виділенні земельної ділянки у Сколівському районі під будівництво готельного комплексу. 
За зловживання щодо вказаного вище посадовця прокуратурою Львівської області порушено кримінальну справа за ознаками статті 369 частини 2 (пропозиція або давання хабара) Кримінального кодексу України. Відповідальність за скоєння даного злочину ¬- через накладення штрафу від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п`яти років.

Раніше УЗГ МВС України повідомляло, що за вимагання та отримання хабара затримали голову однієї із райдержадміністрацій Львівщини та приватного підприємця, які отримали 108 тисяч гривень за виділення земельної ділянки під будівництво готелю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *