ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» не втримали перемогу в Києві

|

Львівські «Карпати»  у виїзному матчі з київським «Арсеналом» стали на ті ж самі граблі, що й у грі з «Таврією» – спочатку забили два голи, а потім пропустили три.

Починалося для «Карпат» все чудово – на 8-ій хвилині  феноменальний гол забив Авелар, увігнувши м’яч у праву від воротаря господарів дев’ятку. Потім «Арсенал» мав кілька нагод забити, однак йшла більш-менш рівна гра. А на початку другого тайму Гладкий видав ще один шедевр – отримавши м’яч з ауту, нападник львів’ян  з льоту і наосліп перекинув  його у напрямку воріт і вцілив – м’яч гарненько перелетів через Горілого і опустився за лінією воріт.

На жаль, на цьому все добре для підопічних Дячука-Ставицького і закінчилося. Уже за дві хвилини Шацьких згадав молодість і прекрасним ударом забив зі штрафного, а на 57-ій – реалізував пенальті.

Після цього «Карпати» розвалилися і добити цю руїну стало справою часу – на 82-ій хвилині гвіздок у труну вгатив Кобахідзе – після його удару м’яч зачепив Авелара і Богатінов, який відстояв, напевне, найкращу гру за «Карпати», не зміг врятувати команду.

Ця поразка до краю загострила ситуацію в нижній частині таблиці. Три команди – «Карпати», «Оболонь» та «Олександрія» мають по 20 очок, а відтак і цілком рівні  шанси як втриматися у вишці, так і вилетіти.

Наступний тур буде не менш драматичним. «Карпати» прийматимуть на власному полі позбавлений будь-якої мотивації «Кривбас». Натомість «Олександрія» зійдеться з «Чорноморцем», а «Оболонь» прийматиме «Іллічівець». Якщо львів’яни не зможуть здлати криворіжан, а їх суперники здобудуть очки, то шанси на збереження прописки у Прем’єр –лізі для «Карпати» зменшаться до неймовірних розмірів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *