ОСТАННІ НОВИНИ

Для волонтерів Євро працюватиме кімната відпочинку, їдальня та кур’єрська служба

|

Для волонтерів Євро 2012 у Львові працюватиме Центр волонтерства. Тут волонтери, які допомагатимуть в організації футбольного чемпіонату, зможуть отримати  всю організаційну підтримку: Центр забезпечить волонтерів харчуванням, надасть можливість якісно відпочити, забезпечить інформаційну підтримку. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів 2012».

До роботи Центру буде залучено понад 30 волонтерів. Він діятиме з 1 червня до 1 липня в приміщенні СШ  №35 (вул. Р. Шухевича, 2).

Центрі волонтерства забезпечуватиме: акредитацію волонтерів – реєстрація, надання бейджів, перепусток, інформаційних матеріалів та форми волонтерам; харчування волонтерів згідно з графіком; координаційні наради волонтерських груп; інформаційна допомога волонтерам; забезпечення необхідними речима волонтерів інших напрямків (кур’єрська служба). 

У вільний від роботи час волонтери у Центрі волонтерства зможуть скористатися комп’ютерами з доступом до інтернету, активно провести час, граючи в спортивні ігри (настільний теніс, більярд) чи разом переглянути матчі на великому екрані. Крім того, в Центрі волонтерства буде кімната відпочинку, в якій кожен волонтер матиме змогу відновити сили після роботи у своїй групі.

До роботи Центру буде залучено понад 30 волонтерів, середній вік яких – 20 років.

Молодь, яка працюватиме у Центрі волонтерства допомагатиме з логістикою харчування, надаватиме довідкову інформацію волонтерам, забезпечуватиме транспортну логістику між волонтерськими напрямками, технічну та організаційну діяльність самого Центру волонтерства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *