ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють новий університет – «вуличний»

|

На площі Ринок у Львові 22 квітня відбудеться перше заняття вуличного університету. Відтепер, аби стати студентом, не обов’язково проходити якийсь конкурс чи здавати ЗНО, можна просто вийти «на вулицю» і прослухати цікаву для себе лекцію з історії,  філософії чи будь-якої іншої галузі. Новий формат української освіти «знання – плюс, стіни – мінус» вже доступний і львів’янам.

Перше заняття у Львові проводитиме історик і публіцист Ярослав Грицак, який читатиме лекцію «Як подолати історію?». Видатний науковець під час зустрічі зі спудеями розповість не лише про багату країну бідних людей, а й про цінності та релігію як важливий фактор розвитку країни.

Специфіка такого навчального закладу «просто неба» – відсутність будь-яких обмежень у вигляді оцінок і обов’язкового відвідування. Найголовніше для вуличного університету – це можливість надати  потрібні знання безкоштовно. 

Відкриття вуличного університету відбудеться на площі Ринок (біля Ратуші). Початок акції о 15:00 год., тривалість – 60-80 хв.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *