ОСТАННІ НОВИНИ

Студент хотів знімати на відео сусідку з гуртожитка в душі

|

До Личаківського райвідділу міліції звернулась 20-річна студентка одного з вищих навчальних закладів Львова. Дівчина повідомила правоохоронцям, що один із її знайомих, теж студент цього вишу, проник у душову кімнату гуртожитку та встановив камеру відео-аудіо запису, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. 

Студент здійснював запис під час того, як дівчина милася і хотів потім розповсюджувати цей запис в інтернеті. Однак дівчина вчасно помітила відеокамеру та звернулася до міліції. Проведеними оперативними заходами, правоохоронці встановили особу «оператора» – він проживав поверхом нижче. Як пояснив молодик, камеру він придбав на радіоринку. Окрім цього в кімнаті, де він мешкає, вилучено ноутбук та плівку.  
«Наразі за цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 182 Кримінального кодексу України (Незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди), за що зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років», − зазначив начальник Личаківського райвідділу міліції Євген Березін. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *