ОСТАННІ НОВИНИ

АМКУ взявся за ціни в готелях

|

Антимонопольний комітет (АМК) почав перевірки готелів. Про це повідомив перший заступник голови відомства Рафаель Кузьмін, пише “Комерсант-Україна”.

“У зв`язку з наявністю інформації про підвищення цін на готельні послуги в містах, задіяних у підготовці та проведенні в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, АМК почав дослідження зазначеного ринку в Києві, Донецьку, Харкові та Львові”, – уточнили в прес -службі Антимонопольного комітету.

Раніше про те, що українські готелі необгрунтовано завищили вартість своїх номерів, заявляло керівництво УЄФА.

Так, президент УЄФА Мішель Платіні раніше повідомив журналістам у Львові, що сподівається на втручання співробітників правоохоронних органів в ситуацію із завищенням в Україні цін на послуги готелів до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

В УЄФА вважають, що висока вартість проживання в низці українських готелів створює поганий імідж для України напередодні чемпіонату. Після цієї заяви знизити ціни погодилися харківські готелі.

Зазначимо, як заявив директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, в Україні не залишилося жодного готелю, що має проблеми з наявністю місць.
Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *