ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львівщини обіцяє незабаром добудувати школу

|

18 квітня в управлінні капітального будівництва Львівської облдержадміністрації  відбулася виробнича нарада щодо  будівельних робіт на об’єкті ««Добудова дванадцяти  класних приміщень і реконструкція існуючого блоку школи у  с. Черниця  Миколаївського району Львівської області

Начальник управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Єгор Горностай доповів, що будівництво вищезазначеного об’єкта розпочато в 2004 році і включає два блоки (блок  А – існуюча школа, блок Б – прибудова школи)  У школі  навчатимуться  діти з 1 по 12 клас. Наповнюваність класу складатиме:1-4 класи -24 учні, 5-12 класи -28 учнів.
Перший пусковий комплекс включає будівництво блоку Б школи , влаштування  благоустрою та озеленення , зовнішніх  інженерних мереж.
Другий  пусковий комплекс блок  включає  реконструкцію  існуючої школи.
Блок Б передбачає добудову триповерхової споруди до існуючого будинку школи.
На першому поверсі  добудови передбачено: вестибюль, гардероби, спортивний зал, майстерні, їдальня, класні  приміщення 1-4 класів.
На другому  поверсі  запроектовано : навчальні кабінети з фізики,  математики, географії тощо, вчительську, кабінети директора, завуча, канцелярію.
На третьому поверсі розміщено: навчальні кабінети з біології, інформатики,хімії, гурток краєзнавства  медпункт.
На горищі запроектовано дахову котельню.
Передбачається влаштування:

•    відпочинкової зони, яка буде складатися з ігрових та відпочинкового майданчиків,
• фізкультурно-спортивної зони, в яку входять майданчики для гімнастики, комбінований  майданчик для  волейболу і  баскетболу

Бігові  доріжки, футбольне поле та ями для стрибків у довжину і висоту  проектом передбачено використовувати на існуючому сільському стадіоні, який розташований недалеко від школи.

Будівельна готовність  на сьогодні становить близько 40 %.
Виконано:
•    влаштування  даху металочерепицею,
•    сходи, сходові марші, огородження,
•    тиньковані стіни в приміщеннях,
•     заповнені  віконні  прорізи  металопластиковими вікнами.
•    прокладений кабель.
•    прокладені труби водопроводу, каналізації, опалення.

Враховуючи, що обсяг робіт, який залишився достатньо великий, а необхідність  організації повноцінного учбового процесу в навчальних класах стоїть вже сьогодні, доручено проектній організації розглянути  можливість  виділення окремої черги будівництва  для введення блоку Б школи в експлуатацію у 2012 році.
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *