Львівщина прийматиме Чемпіонат України з боксу серед молоді

|

У Львові від 23 до 29 квітня відбудеться Чемпіонат України з боксу серед молоді, як відбіркові змагання до складу молодіжної збірної команди, що представлятиме Україну на чемпіонату Світу з боксу серед молоді в Кореї. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода.
 
Юрій Майборода наголосив, що львів’яни успішно виступають на різних змаганнях та спортивних подіях, а Чемпіонат України з боксу молоді – це чергова знакова спортивна подія на Львівщині.
 
Як повідомив президент Львівської обласної федерації боксу Олександр Павелець, за попередніми заявками, загальна кількість очікуваних спортсменів складає понад 200-250 атлетів, які представлятимуть усі області України. Головним суддею змагань буде суддя АІБА – Микола Каракулов (м. Кременчук).
 
Змагання відбуватимуться в Палаці ігрових видів спорту «Україна» за адресою: м. Львів, вул. Мельника, 18.
 
«Даний захід буде надзвичайно цікавим для глядачів та учасників, адже ми очікуємо безкомпромісної боротьби між спортсменами, оскільки переможці увійдуть до складу молодіжної збірної команди України, яка представлятиме нашу державу на Чемпіонаті світу з боксу у Кореї. Також, звичайно, ми надіємось, що наші львівські спорстмени увійдуть у склад збірної України, тому маємо усі підстави говорити про те, що Палац спорту побачить цікаві та напружені поєдинки», – зазначив президент Львівської обласної федерації боксу Олександр Павелець.
 
Заплановано, що офіційне відкриття змагань відбудеться 24 квітня о 17 годині, перші поєдинки відбудуться 25-26 квітня о 12 годині, 27 квітня для спорстменів передбачений день відпочинку, під час якого, за словами Юрія Майбороди, будуть організовані зокрема цікаві екскурсії містом Лева. Півфінали змагань пройдуть 29 квітня о 12 годині.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *