ОСТАННІ НОВИНИ

Зміна керівника Львівської митниці це звичайна кадрова ротація – Бондар

|

У зміні керівника Львівської митниці немає жодних підводних течій. Це звичайна кадрова ротація у митній службі, у цьому переконує член колегії Держмитслужби України Віктор Бондар.

«Відбувається нова чергова ротація у митній службі – попереднього керівника митниці Дениса Пудрика ми перевели на посаду начальника Луганської митниці, а Сергія Попазогло, який раніше очолював Луганську митницю – на Львівську. Прошу це призначення сприймати як дійсно кадрову ротацію, нема ніяких підводних каменів у цьому процесі. Це абсолютно нормальна практика», – підкреслив В.Бондар під час представлення нового керівника Львівської митниці.

Віктор Бондар також повідомив, що у подальшому відбуватимуться ротації й серед заступників керівників митниці. «Але це вже буде до двох керівників митниці, які будуть приймати ці питання і рішення за погодженням з Державною митною службою України», – сказав він.

Що стосується С.Попазогло, то В.Бондар зазначив, що новопризначений керівник працює на митниці ще з радянських часів. За час роботи він пройшов кар`єрний ріст від інспектора до начальника митниці.

«Ця людина для Львівської митниці не нова – він майже півроку відпрацював заступником по боротьбі з контрабандою на митниці у минулому році. Роботу він знає, знає службу, знає Львів, регіон і ми сподіваємось, що він буде продовжувати поставлені задачі по забезпеченню порядку, організації, роботи, роботи під час проведення Євро-2012, зможе до кінця організувати, закінчити питання пов’язані з облаштування митних пунктів пропуску, з організації роботи митників на цей період. Ну і найголовніші питання, звичайно, які пов’язані з виконання прямих обов’язків – здійснення митного оформлення, митного контролю, забезпечення надходження коштів до держбюджету, тощо», – сказав Віктор Бондар.

Сергій Попазогло – 1962 року народження, радник митної служи першого рангу. У митних органах працює з 1986 року. Освіту здобув в Одеському інституті народного господарства (за фахом економіка праці) та в Національній академії внутрішніх справ України (за фахом правознавство). Вільно володіє чотирма мовами – українською, російською, турецькою та німецькою мовами. Нагороджений відомчими відзнаками.

З лютого до травня 2011 року працював на посаді заступника начальника митниці – начальника служби боротьби з контрабандою і порушеннями митних правил Львівської митниці, з жовтня 2011 року був начальником Луганської митниці.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *