ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська фан-зона передбачила окремі входи для людей з особливими потребами

|

Для того, щоб потрапити на територію львівської фан-зони, глядач зможе скористатися одним з трьох входів, біля яких, згідно з вимогами, додатково будуть облаштовані окремі входи для людей з особливими потребами. Про це розповіли в ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до ЧЄ з футболу 2012».

«В організації фан-зони чи не найважливішим питанням є питання комфорту відвідувачів. Щоб людям з особливими потребами було зручно перебувати на території фан-зони Львова, на площі перед пам’ятником Т. Шевченку діятиме окремий сектор біля додаткового екрану. Неподалік знаходитиметься спеціально обладнана вбиральня. У разі прибуття організованої групи людей з особливими потребами передбачено окремий заїзд та місце висадки для них», – розповів директор ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до ЧЄ з футболу 2012» Микола Падалка.

Окрім того, для кращого орієнтування по всій території фан-зони будуть встановлені вказівники та карти з позначенням інфраструктури для людей з особливими потребами, повідомляє Львівська міськрада.

Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *