ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочинається фінал “Котим`яча”

|

Від сьогодні розпочинаються ігри фінальної частини Кубку Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл «Котим’яч» сезону 2011/2012 для трьох вікових категорій школярів: 5-6, 7-8 і 9-11 класи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Це вже четвертий сезон турніру, участь у змаганнях беруть школярі зі 100 львівських шкіл 6 районів міста усіх вікових категорій, а це понад 7000 гравців. У районному етапі у кожному районі міста змагаються 16 команд у кожній з вікових категорій, з них до фінальної частини виходять по чотири команди з району. В рамках цього сезону відбулося понад 700 ігор районного етапу, попереду на 24 команди кожної з вікових категорій чекає 26 ігор, котрі визначать володарів Кубка. В цьому сезоні вперше було проведено ігри вікової категорії 1-3 класи і наймолодші чемпіони Львова в рамках програми «Супроводжуй футболістів» мають честь виводити на Арені Львів одну з команд, що гратимуть у Львові під час УЄФА ЄВРО 2012.

Фінальні ігри Турніру відбудуться на стадіоні Львівського державного університету фізичної культури СКІФ, який було нещодавно реконструйовано.

Нагородження переможців серед 5-6, 7-8 і 9-11 класів відбудеться 23 травня 2012 року в рамках Трофі-туру, тож переможці будуть одними з перших, хто зможе сфотографуватись з кубком Анрі Делона у Львові.

Артем Федецький, друг УЄФА ЄВРО 2012, володар Кубку УЄФА 2009, захисник львівських Карпат та гравець національної збірної України, погодився взяти участь у соціальній кампанії «Котим’яч: футбол навчить тебе перемагати у житті!» та заохотити юних футболістів брати участь у турнірі. З цією метою було організовано фото-сесію на «Арені-Львів» з однією з команд, що перемогла в районному етапі змагань. Фото зі стадіону буде використано у соціальній кампанії турніру на білбордах, сітілайтах та на афішах у кожній з шкіл.

«Футбол для мене – дуже важливий і мені приємно, що кожного року можливості для дитячих і молодіжних команд зростають, що команди беруть участь у змаганнях різного масштабу як в Україні, так і закордоном. Бажаю командам перемог, як у футболі так і у житті! Займайтесь спортом, грайте у футбол і сподіваємось, що колись ви зіграєте для нас на найкращих світових аренах», – побажав учасникам Артем Федецький. Для переможців цього сезону футболіст особисто проведе майстер-класи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *