У Львові пройде перший етап «IX ралі Галіція – Ворота України – 2012»

|

На початок травня заплановане проведення першого етапу відкритого Чемпіонату України з ралі «IX ралі Галіція – Ворота України – 2012». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, змагання пройдуть у Львові, Миколаївському та Жидачівському районах.

Ралі триватимуть з 4 до 6 травня. Для участі в першому етапі відкритого Чемпіонату України з ралі «IX ралі Галіція – Ворота України – 2012» запрошено представників з різних країн Європи. За попередніми заявками у змаганнях візьмуть участь понад 70 ралійних екіпажів.

 

Програма заходів:

4 травня – ознайомлення учасників змагань із спеціальними ділянками траси ралі у місті Львові, представлення екіпажів, урочисте відкриття змагань, церемоніальний старт ралі та групова фотосесія пілотів (м. Львів, площа біля пам’ятника А.Міцкевичу, 20.00 год).

5 травня – презентаційний проїзд учасників ралі в районі Сихівського мосту у м. Львові. Переїзд учасників ралі на територію Миколаївського району, де відбуватимуться змагання на двох спеціальних ділянках траси. Для любителів ралі буде організовано фан-зону.

6 травня – змагання у Жидачівському та Миколаївському районах, урочисте закриття ралі у Львові на площі біля пам’ятника А.Міцкевичу.

 Успішна організація цього заходу може бути пробним кроком для проведення на Львівщині етапу Кубку Європи з ралі 2013 року. На сьогодні в Україні статус етапу Кубку Європи мають тільки два ралі: «Прайм Ялта Ралі» (АР Крим) та «Ралі Карпати» (Чернівецька та Івано-Франківська області).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *