ОСТАННІ НОВИНИ

Новий термінал аеропорту «Львів» обслужив понад тисячу пасажирів

|

У новому терміналі аеропорту «Львів» за перший тиждень роботи обслужили більше тисячі пасажирів. Станом на сьогодні в новому терміналі здійснюється обслуговування пасажирів авіакомпанії «Візз Ейр Україна», зокрема рейсів Львів-Дортмунд та Львів-Венеція (Тревізо). Про це йдеться в повідомленні від Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

«Ми раді відновити рейси зі Львова, зокрема – на двох найбільш популярних напрямках із Західної України. Очікується, що цього року Львів відвідають багато іноземних туристів, особливо в період Євро-2012. Завдяки своєчасній модернізації інфраструктури аеропорту, а також доступним цінам і якісному обслуговуванню компанії «Візз Ейр Україна», тисячі туристів із України й інших країн зможуть подорожувати з комфортом», – зазначив генеральний директор «Візз Ейр Україна» Акош Буш.

Найближчим часом до нового терміналу буде переведено обслуговування інших авіакомпаній, яке відбуватиметься згідно з графіком, узгодженим з представництвами авіакомпаній.

Таким чином, до кінця квітня 2012 в новому терміналі буде здійснюватись обслуговування рейсів авіакомпаній : Аеросвіт, ЮТейр, Чеські Авіалінії ;

до середини травня 2012 : Люфтганза, ЛОТ, Австрійські Авіалінії ;

до кінця травня 2012 : Міжнародні Авіалінії України, Турецькі Авіалінії, Карпатейр.

Також нагадуємо, що у зв’язку із завершальним етапом реконструкції злітно-посадкової смуги, рейси з аеропорту здійснюються щоденно, окрім вівторка.

Нагадаємо, новий термінал Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького офіційно відкрито 12 квітня 2012 року за участі президента України Віктора Януковича та президента УЄФА Мішеля Платіні.

Пропускна здатність нового терміналу – 2000 пасажирів/год.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *