ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові бізнесмени обговорять управління компаніями у часи невизначеності та змін

|

19 квітня у Львові відбудеться національна конференція «Intro 2012: управління стратегіями та фінансами компаній в часи невизначеності та змін». Щороку Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) об`єднує лідерів українського бізнесу, щоб обговорити перспективи розвитку бізнесу в Україні на конференції Intro. Цього року думки експертів різняться щодо перспектив глобальної та української економік. Однак усі погоджуються – невизначеність це нова реальність, до якої бізнес повинен звикати та знаходити нові підходи.

Під час дискусійних панелей експерти визначатимуть шляхи формування стратегій компаній в сучасних умовах, щоб не лише вижити, а й розвиватися. Бізнесмени також розглянуть приклади успішних стратегій українських компаній в часи невизначеності,проаналізують компанії та ринки, які цікавлять інвесторів.

Серед доповідачів конференції: Наталія Яресько (Horizon capital), Микола Іванінів (ПАТ «Західенерго», Андрій Стицюк (SoftServe), Ольга Горбановська (Ernst&Young), Ольга Прихно («Есенжі»), Ольга Михайлюк (CitadelCapital), Лідія Білас (ІДС «Аква Сервіс»).

Конференція Intro 2012 розпочнеться 19 квітня об 11:00 в Українському католицькому університеті (вул. Хуторівка 35а).

З питань реєстрації просимо звертатися до Ольги Чапляк, +38-032-2409958+38 067 673 1876[email protected].

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *