ОСТАННІ НОВИНИ

Дні Львова дісталися Відня

|

23 квітня 2012 року у столиці Австрії пройде День Львова, де серед інших заходів заплановано також презентувати головні інвестиційні проекти Львова для місцевого бізнесу Австрії. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 Під час святкування Дня Львова у Відні в Бароковій залі Музейного кварталу з 10.00 до 11.30 год відбудеться мультимедійна презентація Львова. Для туристичних операторів Відня заступник міського голови Василь Косів зробить презентацію головних туристичних продуктів Львова та фестивалів, керівник міського управління інвестицій Сергій Кіраль презентуватиме головні інвестиційні проекти Львова для місцевого бізнесу, а директор департаменту ЄВРО 2012 Олег Засадний розповість про аспекти проведення ЄВРО 2012 у Львові.

«Львів є одним з найпривабливіших міст України з точки зору можливостей для вкладання інвестицій, вартий уваги інвесторів. Зокрема в світлі проведення Євро-2012, і не тільки, місто продовжує активну інвестиційну діяльність. Вважаємо вкрай важливим проведення таких заходів, направлених на популяризацію України та її окремих регіонів серед іноземних інвесторів, під час яких інвестори мають можливість вільного спілкування з представниками влади, що представляють інвестиційний потенціал регіону, в цьому випадку – Львова», – розповідає керуючий партнер Адвокатського об’єднання «Arzinger» Тімур Бондарєв.

В інституті Східноєвропейської історії Віденського університету о 15.00 год відбудеться лекція заступника міського голови Львова з гуманітарних питань Василя Косіва на тему «Львів – культурна столиця України», де він розповість про історію та туристичний бренд Львова.

У рамках цього заходу 23 квітня усім мешканцям Відня роздаватимуть міні-запрошення приїхати у Львів – листівки «Welcome to Lviv». 23 квітня о 17.00 год у внутрішньому подвір’ї Музейного кварталу виступить вуличний театр «Воскресіння» з вогняним шоу-виставою «Глорія», а також о 16.00 год для всіх гратиме етно-фольк гурт «Йорий Клоц».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *