ОСТАННІ НОВИНИ

Вуличні співи повертаються на площу Ринок

|

У п’ятницю, 20 квітня, на площі Ринок відбудеться відкриття нового сезону вуличних співів від ЛОГО «Борець». Про це повідомляють організатори заходу.

Метою вуличних співів є згуртувати молодь та заохотити співати українських народних, повстанських та сучасних пісень, популяризувати українську пісню як модну і завжди актуальну, підтримати статус Львова як культурної столиці України.

Вуличні співи вже стали хорошою традицією і незмінним атрибутом п`ятничних вечорів, оскільки проводяться щотижня незалежно від погоди і політичної ситуації в країні, окрім часу посту. Ось і зараз, по закінченню Великого посту, у Великодній тиждень Вуличні Співи повертаються із новим запасом пісень, позитиву і гарного настрою.

Долучитись до співів може кожен охочий, навіть якщо не знає на пам’ять пісень – організатори заходу пропонують охочим підглядати у співаник, якого можна отримати безпосередньо на «здибанці».

Вуличні співи запрошують співаків і музик 20 квітня на площу Ринок незмінно о 19:30 біля пам’ятника Нептуну. Приходити бажано у вишиванках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *