ОСТАННІ НОВИНИ

Мельниченко готовий розказати про вбивство Щербаня

|

Екс-майор державної охорони Микола Мельниченко готовий оприлюднити матеріали, що стосуються справи про вбивство народного депутата Євгена Щербаня

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Якщо дуже коротко – то так, в кабінеті Кучми про це вбивство Щербаня говорили. Я готовий надати всю наявну в мене інформацію в першу чергу сину Щербаня, щоб він знав правду про вбивство батька, якою б вона не була. Також я готовий надати цю інформацію ГПУ, адвокатам Тимошенко. А в разі згоди (бажано ГПУ), або хоча б однієї із сторін я готовий її оприлюднити», – зазначив Мельниченко.
Мельниченко також попросив допомогти йому розшифрувати записи.

«Я готовий оприлюднити все! Хто готовий технічно в цьому допомогти? Потрібен ресурс, на якому оприлюднювати, а також люди, які допоможуть розшифровувати», – додав він.

Як повідомляли «Коментарі», депутат Донецької обласної ради від фракції Партії регіонів Руслан Щербань передав Генеральній прокуратурі документи про можливу причетність колишнього керівника компанії «Єдині енергетичні системи України» Юлії Тимошенко і колишнього прем´єр-міністра Павла Лазаренка до вбивства депутата Верховної Ради Євгена Щербаня.

Джерело: Comments.UA

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *