ОСТАННІ НОВИНИ

На кордонах України встановлять 173 термінали для прискореного пропуску

|

На державному кордоні у пунктах пропуску до Євро-2012 відкриють 173 автоматизованих термінали для зчитування інформації з електронних RFID-карток. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби.

«У І півріччі 2012 року буде модернізовано 29 комплексів прикордонного контролю та обладнано 215 автоматизованих робочих місць. З них під час Євро-2012 буде задіяно 173», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у відомстві, такі термінали функціонуватимуть у всіх аеропортах Євро-2012 та у більшості автомобільних та залізничних пунктів пропуску, що визначені основними на чемпіонат. Завдяки автоматизованому пропуску, пасажири зможуть проходити контроль та перетинати кордон значно швидше.

До кінця 2012 року, згідно планів Держприкордонслужби, буде функціонувати 58 модернізованих комплексів прикордонного контролю та 449 автоматизованих робочих місць для зчитування інформації з електронних карток.

Нагадаємо, на RFID-карту записуються дані паспортного документу особи. Власниками таких магнітних карток вже стали більше 25 тисяч чоловік. Придбати її можна в міжнародних аеропортах та в Києві за адресою: вул. Народна, 54а. Вартість карти – 17 гривен 86 копійок.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *