ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі школяр потрапив до лікарні, ковтнувши нейролептик

|

14-річний школяр із Дрогобича потрапив до лікарні, ковтнувши психотропну пігулку, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Медики діагностували «отруєння психотропними речовинами». 

Дев’ятикласник пояснив, що 8 квітня поблизу однієї зі шкіл міста він зустрів свого знайомого. Саме йому хлопець поскаржився про головний біль, на що отримав пропозицію випити три таблетки під назвою «Клопіксол» та розповів, що коли їх вжити, наступлять «приємні відчуття». Хлопчина спожив ці таблетки та пішов додому, проте через деякий час йому стало погано. Однак, у лікарню він звернувся лише ввечері наступного дня.
Відзначимо, що вказаний вище медичний засіб є нейролептиком, його використовують для лікування психічних розладів.
Працівники міліції з’ясували, що таблетки надав потерпілому 21-річний житель Дрогобича. Проте отримати додаткової інформації від чоловіка правоохоронцям наразі не вдалося, оскільки останній з 10 квітня перебуває на стаціонарному лікуванні в одній з психіатричних лікарень області. 
За цим фактом співробітники групи кримінальної міліції у справах дітей міського відділу міліції проводять подальшу перевірку. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *