ОСТАННІ НОВИНИ

Учора пройшли протиаварійні тренування до Євро-2012

|

Сьогодні ПАТ „Львівобленерго” взяло участь у міжсистемному протиаварійному тренуванні, яке проводилось в рамках підготовки до Євро-2012. Про це інформує відділ корпоративних зв`язків Пат “Львівобленерго”.

Під час заходу відпрацьовано дії оперативно-диспетчерського персоналу щодо запобігання та ліквідації технологічних порушень в електромережах під час проведення Євро-2012.

Метою тренувань є відпрацювання, закріплення та перевірка навичок виконання персоналом самостійних дій з оперативної ліквідації аварій, а також навчання найкращим способам їх попередження. Під час тренувань розробляються рекомендації, спрямовані на підвищення надійності експлуатації устаткування.

Від ПАТ „Львівобленерго” у заході були задіяні працівники центральної диспетчерської служби, Львівських міських електромереж, районів електромереж. Керівник тренування у ПАТ „Львівобленерго” — технічний директор Товариства. 

Під час тренування робота диспетчерів відрізнялись від  реальних умов лише тим, що при кожному телефонному дзвінку було ключове слово — „по тренуванню”.

Хід міжсистемного протиаварійного тренування контролювало Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, НАК „Енергетична компанія України”, Державна інспекція з експлуатації електричних станцій і мереж, Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *