ОСТАННІ НОВИНИ

До львівського аеропорту вже підігнали новенькі таксі марки «Тойота»

|

До нового терміналу аеропорту «Львів», який сьогодні урочисто відкрив президент України Віктор Янукович, підігнали нові автомобілі таксі марки «Тойота». Шість автомобілів в жовто-блакитних тонах стояли на території аеропорту вже з самого ранку перед прильотом президента.

На машинах напис – «[email protected]». Натомість номерних знаків на «Тойотах» ще не було.

Раніше мер Львова Андрій Садовий повідомив, що на львівський ринок таксоперевезень має намір зайти балтійський оператор таксі. Зокрема, латвійська фірма вже вела перемовини з дирекцією аеропорту «Львів».

«Є інформація від аеропорту, що вони отримали пропозицію від прибалтійської компанії. Я знаю про ті перемовини. Має бути 50 легкових автомобілів і вісім – 8-14-місних», – сказав А. Садовий.

Водночас, вчора під час брифінгу губернатор Львівщини Михайло Костюк повідомив, що оператора таксі біля львівського аеропорту ще не визначили і для цього мають провести конкурс.

Нагадаємо, сьогодні урочисто відкрили новий термінал аеропорту «Львів». На відкриття приїхав президент України Віктор Янукович. Від завтра оновлене львівське літовище вже прийматиме перші рейси та пасажирів.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *