ОСТАННІ НОВИНИ

Представники КОДу закликають інтелігенцію ігнорувати «добровільну» зустріч з Януковичем

|

Під час акції протесту «У чистий четвер – без брудного режиму», організатором котрої виступили представники Комітету опору диктатурі, було прийнято звернення до інтелігенції Львівщини.

«12 квітня 2012 р. заплановано «добровільну» (за словами очільника ЛОДА М.Костюка) зустріч  Януковича з інтелігенцією.

Тему, місце і час зустрічі приховано від громадськості. Адже справжній українській інтелігенції є що спитати у Януковича: про здачу національних інтересів в Харкові та Москві, ситуацію в інформаційному просторі,  приниження української мови, фальсифікацію української історії, зневаження національних героїв, нищення української культури та науки, знущання над освітою тощо.

Саме тому запрошення на цю зустріч у телефонному режимі отримали тільки деякі достойники, яких нинішня влада вважає лояльними до режиму.

Влада боїться прямого і відвертого діалогу з суспільством, тому підміняє його на показушну зустріч і одностайний «одобрямс» дій Януковичів, Табачників та Азарових.

Для українського суспільства настав час очиститись від «тушок». Комітет опору диктатури Львівщини закликає львівську інтелігенцію виявити свою принципову громадянську позицію та  проігнорувати так звану «добровільну» зустріч інтелігенції Львівщини з Януковичем, продемонструвати, що інтелігенція Львівщини солідарна з патріотами, проукраїнськими силами у протидії антиукраїнській владі», – зазначено в зверненні до інтелігенції.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *