ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіст загримів за грати через фотоапарат і праску

|

Покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі отримав нещодавно 33-річний житель села Кружики Самбірського району. про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Молодик вже з кримінальним минулим. Зокрема, у грудні 2009 року був засуджений за скоєні злочини на 2 роки 6 місяців позбавлення волі. На жаль, жодних висновків щодо законослухняного життя на волі не зробив та у лютому 2012 року знову пішов на злочин.

Для того, щоби реалізувати свої злочинні наміри, зловмисник далеко не йшов. Він вдень, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, пограбував житловий будинок односельчанки. До його рук «прилипли» чужий фотоапарат, праска та інші речі.

Грабіжник, з привласненими речами, мав намір поїхати з села та не все для нього так сталося, як гадалося. «Гарячими слідами» його затримав дільничний інспектор міліції, якого було повідомлено про злочин.

Отож, тепер зловмиснику, у якого за плечима вже не одна судимість, знову доведеться побувати за гратами. Цього разу кримінальну справу було порушено частиною 3 статті 186 КК України (Грабіж, відкрите викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *