ОСТАННІ НОВИНИ

У період Великодніх свят міський транспорт їздитиме до кладовищ зі змінами

|

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, з метою покращення доїзду мешканців до міських кладовищ, 13-16 квітня та 21-22 квітня громадський транспорт міста курсуватиме зі змінами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У зв’язку із зростанням пасажиропотоків до міських кладовищ під час Великодніх свят, щоб покращити доїзд мешканців до місць поховання своїх близьких та родичів, внесено зміни у роботу міського пасажирського транспорту», – повідомив начальник відділу транспорту Іван Радь.

Зокрема, за його словами, на тролейбусному маршруті № 11 (вул. Шота Руставелі – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено до 4 одиниць.

На маршруті № 38 (Університет ім. Івана Франка – вул. Зелена (тублікарня) буде продовжено рух до Сихівського кладовища. Із внесеними змінами маршрут № 38 курсуватиме 13-16 квітня та 21-22 квітня з 10 год до 19 год.

Крім того, 13 квітня по маршруту автобуса № 1003 (пл. Св. Теодора – с. Збиранка), що курсує до Голосківського кладовища, автобуси буде замінено на більші за місткістю, розраховані на 40 осіб. З 14-16 квітня та 21-22 квітня на маршруті № 1003 курсуватиме три автобуси місткістю 40 осіб

За інформацією перевізників, зміни у русі будуть розміщенні на кінцевих зупинках та в салонах громадського транспорту.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *