ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» виходять у півфінал Кубка України

|

Повернення на клубну арену «Карпати» відсвяткували переконливою перемогою у чвертьфіналі Кубка України, перегравши «Чорноморець» з рахунком 2:1.

Заповнені трибуни «України» мали змогу побачити таку команду, за якою вони уже встигли скучити: нормальна гра в пас, швидкі проходи флангами, індивідуальна гра не на шкоду командним діям, бажання боротися.

Рішучість намірів господарі довели вже на восьмій хвилині, коли Гладкий замкнув прекрасну передачу Кополовця. Що в цьому випадку робили захисники гостей, залишається тільки гадати.

Потому львів’яни трішки відійшли у захист, однак незабаром витрівняли ГРУ. Щоправда, на 33-ій хвилині одесити забили гол, однак судя зафіксував офсайд.

Варто зауважити, що гості грали дуже брудно. У першому таймі вони отримали  дві жовті картки, а після – ще п`ять, причому Політило та Кутас оформили «дублі» і були вилучені з поля.

Остаточно львів`яни закріпили свою перевагу на 71-ій хвилині, коли Худоб`як на лівому фланзі атаки чудово вивів у карному майданичку на ударну позицію Авелара і той майстерним ударом обвів воротаря гостей.

Щоправда, гості «розмочили» таки ворота Богатінова на 83-ій хвилині. І цей гол радше можна зарахувати в пасив Богатінова і Федецького, які удвох не змогли собі дати ради з Бакаєм – дали йому спокійно пробити головою.

Також у півфінал вийшли «Шахтар», «Волинь» та донецький «Металург». Жеребкування півфінальних матчів відбудеться завтра.

Фото: Офіційний сайт “Карпат” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *