ОСТАННІ НОВИНИ

Нашоукраїнці долучились до КОДу

|

«Наша Україна» долучилася до угоди КОДу, згідно з якою партії-члени комітету об`єднують свої дії, погоджують кандидатів до єдиного списку опозиції та своїх представників на мажоритарні округи. Щодо тих сил, які не долають 5-відсотковий виборчий бар’єр, діє відмова від окремого походу на вибори у 2012 році.

Відповідний підпис під документом поставив Голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко. Таким чином партія «Наша Україна» долучається до процесу формування єдиного опозиційного фронту, який спільно бере участь у парламентських виборах, інформує прес-служба партії.

«Наша Україна» є невід’ємною та дієвою частиною об’єднаної опозиції. Сьогодні ми продемонстрували готовність діяти та йти уперед задля успіху української справи», – сказав Наливайченко.
«Наша Україна» була створена як майданчик для об’єднання українських патріотів, тому ми послідовно виступали за єдність патріотичних сил. Така позиція відображена у рішеннях з’їздів та політичних рад партії. Сьогодні ми виконуємо ці рішення», – наголосив політик.
«Переконаний, що лише об’єднана опозиція здолає режим корупціонерів та українофобів», – заявив Наливайченко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *