ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів облради цікавить вартістю автодороги Львів-Ковель

|

Депутат Львівської обласної від політичної партії «Фронт Змін» Ганна Костюк звернулася із вимогою до голови ЛОДА і керівника Служби автомобільних доріг області надати інформацію про джерела фінансування автомобільної дороги державного значення Р-15 Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква на суму 175 млн. грн, а також детальний кошторис та акти виконаних робіт щодо ямкового ремонту автодороги Львів-Ковель на ділянці м. Великі Мости. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації політичної партії “Фронт Змін”.

24 лютого на запит депутата обласної ради Ганни Костюк щодо незадовільного стану дороги у м. Великі Мости Львівська облдержадміністрація надала інформацію, що капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Р-15 Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква внесено у проект планів будівництва, ремонтів та експлуатаційного утримання доріг загального користування на 2012 рік.

«У відповіді також зазначено, що кошторисна вартість капітального ремонту даного об’єкту, протяжність якого 177 км, становить 175 млн. грн. А якщо це фінансування лише ділянки, що проходить територією Львівської області (приблизно 110 км) та враховуючи ту частину автодороги, яка відремонтована за рахунок фірми «Онур» на відрізку Львів-Жовква, то вартість ремонту 1 км дороги складатиме більше 2 млн. грн.», – зазначено у запиті.

Тому Ганна Костюк звернулася із вимогою надати у десятиденний термін інформацію про те, чи проведений за останні два місяці ямковий ремонт, чи виконані роботи в межах вищезгаданого кошторису, чи будуть в подальшому проводитися ґрунтовні ремонтні роботи, зокрема мостового переїзду через р. Рата, що знаходиться на даній автодорозі і знаходиться в тих же Великих Мостах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *