ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура вимагає належної охорони для недобуду, де загинули 5 осіб

|

Прокурором Львівської області скеровано лист Голові Фонду державного майна України з вимогою вжити дієвих заходів для забезпечення охорони об’єкта незавершеного будівництва – поліклініки по вул. Івасюка в м. Червонограді, який в народі отримав назву «Колізей», та асоціюється у місцевого населення з цілим рядом суїцидальних випадків. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.
Зокрема, впродовж 2003-2012 років на вказаному об’єкті загинуло 5 осіб ще одна особа отримала тілесні ушкодження. Останній смертельний випадок стався 20 лютого 2012 з 15-річною дівчиною.
Дані події мешканці міста підставно пов’язують з неможливістю органів державної влади вплинути на невідкладне вирішення питання належної охорони та збереження майна незавершеного державного будівництва.
Аналогічного змісту вимогу прокуратурою Львівської області скеровано на адресу Червоноградського міського голови з метою вжиття заходів, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», щодо здійснення відповідно до законодавства контролю за використанням та утриманням вказаного об`єкта нерухомого майна.
Хід виконання зазначених вище заходів перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *