ОСТАННІ НОВИНИ

Колесніков обіцяє приструнчити готельні ціни до травня

|

Ціни на проживання в українських готелях, що пропонуються для гостей майбутнього Євро-2012, стабілізуються до кінця квітня. Переконання в цьому висловив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012». За його словами, уряд України проводить відповідні переговори із готельєрами.

«Оскільки ми на 5 років звільнили власників готелів від податку на прибуток, то ми маємо всі підстави для того, щоб вимагати від готелів визначення коридору адекватних цін. Ми  розуміємо причини підняття цін. З одного боку жадність породжує бідність, але ми пояснюємо власникам готелів, що навіть для західного туриста вартість має бути адекватною. Ми робимо відкрите небо для фанів Євро і виходить так, що чартерами з Парижа в Донецьк буде літати дешевше, ніж жити тут. Якщо готелі не поступляться і не знизять ціни, вони втратять всі прибутки. Я переконаний, що ситуація стабілізується до кінця квітня», – заявив Віце-прем’єр під час зустрічі із журналістами провідних французьких видань, які перебувають в Україні із ознайомчим візитом напередодні Євро-2012.

Борис Колесніков наголосив, що більшість вболівальників майбутнього чемпіонату – такі самі прості люди – працівники заводів, енергетичної сфери, менеджери – як і в України, і в них немає можливості платити за житло, як за VIP-готелі. Він закликав фанів не піддаватися паніці і не йти на поводу у спекулянтів. «На мій погляд, рівень адекватних цін має бути таким самим, як в Австрії і Швейцарії чотири роки тому, коли ціни піднялися у півтора-два рази. Ситуація обов’язково буде вирішена», – запевнив Віце-прем’єр, додавши, що готельне питання буде обговорюватися під час засідання Наглядової ради УЄФА, яке відбудеться у Львові 12 квітня.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *