ОСТАННІ НОВИНИ

Українців уже судять за коментарі в соцмережах

|

Користувачів інтернету в Україні починали притягати до відповідальності за необережні коментарі в соціальних мережах і за непристойні фотографії на сайтах знайомств.

Про це повідомляє Weekly.ua з посиланням на дані правоохоронних органів.

За інформацією журналу, вже зафіксовано низку випадків, коли користувачі мережі понесли відповідальність за такі правопорушення у мережі.

Суд розбирав один з конфліктів між жителями Підволочиська Тернопільської області, які в мережі “Вконтакте” вступили в конфлікт.

Родичі одного з них (неповнолітньої дівчинки) подали в суд на іншого користувача за висловлювання на адресу їхньої сім`ї. За образу позивачам вдалося стягнути з кривдників 500 грн. моральної компенсації”, – йдеться в публікації.

Подібний випадок стався також у Вінницькій області. Користувач мережі “Одноклассники” в суді оскаржував слова свого знайомого про те, що він поганий батько.

До відповідальності притягуються і ті користувачі, які з метою інтим-знайомств розміщують на сайтах знайомств свої фотографії в оголеному вигляді.

На початку року на лаву підсудних потрапив консультант з маркетингу з Києва, що розмістив три свої фото в оголеному вигляді на популярному сайті знайомств Mamba.ru.

Незабаром міліція затримала його, і чоловікові “світив” реальний тюремний термін. Від серйозних наслідків його врятувало лише те, що колектив “рідного” підприємства погодився взяти його на поруки.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *