ОСТАННІ НОВИНИ

Найбільше вболівальників на матчі у Львові очікують з України

|

Влада Львова прогнозує, що на матчі Євро-2012 до міста найбільше приїде уболівальників з України. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, про це сказав директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

За його даними, на перший матч між Німеччиною та Португалією на «Арені Львів», що відбудеться 9 червня, очікується до 10 тис німецьких вболівальників та 6-8 тис португальських вболівальників. Якщо аналізувати прогнози загалом, то найбільше відвідувачів матчів на «Арені Львів» буде з інших міст України.

На другий матч, що відбудеться 13 червня між Данією та Португалією, очікується 6-8 тис вболівальників з Данії та 4-8 тис з Португалії. На останній футбольний матч на «Арені Львів» 17 червня очікується 6-8 тис вболівальників з Данії та 8-12 тис фанів з Німеччини.

«Загалом в середньому на матчі Євро 2012 у Львові ми очікуємо до 9 тис вболівальників з Німеччини, 4 тис з Португалії, 20 тис з України, 6 тис з Польщі. Якщо говорити про види транспорту, якими прибуватимуть гості до Львова, то німці здебільшого використовуватимуть авіасполучення, мешканці України – залізничний транспорт, жителі Польщі – туристичні автобуси», – зазначив директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *