ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний на Львівщині також перейнявся цінами на пальне

|

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України  прийняла розпорядження про початок розгляду справи за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції з боку кількох місцевих трейдерів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби обласного відділення комітету.

Як вказано у повідомленні, за результатами моніторингу цінової ситуації на ринку висооктанових бензинів, а саме бензину марки А-95 (стандарт), спеціалісти відділення встановили, що окремі суб’єкти господарювання у лютому – березні 2012 року практично одночасно та до однакового рівня змінювали роздрібні ціни на бензин марки А-95, маючи при цьому різні витрати, різні залишки нафтопродуктів та різні закупівельні ціни.

«Оскільки ріст цін на пальне впливає на зростання вартості основних споживчих товарів, подібне підвищення цін призводить до виникнення соціальної напруги в регіоні та нестабільної конкуренційної ситуації на ринку. Дії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України спрямовані на забезпечення цінової стабільності на цьому ринку», – зазначив з цього приводу Голова відділення Андрій Басараба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *