ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибока не виключатимуть із КОД - Гримчак

|

Інформація про те, що Олександр Турчинов та Арсеній Яценюк планують спровокувати Олега Тягнибока, аби його “Свобода” вийшла із Комітету опору диктатурі, є дурницею. Про це  Gazeta.ua сказав “нунсівець” Юрій Гримчак.

Депутат нагадав, що останні кілька тижнів йдуть перемовини про можливе об`єднання між “Батьківщиною” та “Фронтом змін”. Гримчак вважає правильним такий крок.

“Свободі” також свого часу було запропоновано об`єднатися. Але вони сказали, що йдуть на вибори окремою колоною. Зрозуміло, що якщо люди, які мають рейтинг п`ять відсотків і більше, хочуть самостійно брати участь у виборчій кампанії, то їм ніхто не заборонить. Тому тут ніяких питань немає. Але ми працюємо по мажоритарних округах. Сьогодні ця співпраця важливіша. Бо тут перемагає один кандидат, а по партійних списках можливі декілька переможців. Цю співпрацю не можна припиняти”, – зазначив політик.

“Нунсівець” зізнався, що всередині КОДу інколи виникають розбіжності.

“Ми досить часто сперечаємося з приводу певних заяв та формулювань. Але принципова домовленість про те, що ми працюємо в рамках КОДу, буде дотримуватися. Ніхто ні з ким не свариться, жодних конфліктів немає”, – запевнив він.

Фото: М.Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *