ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового пояснили, як Зуб отримав квартиру

|

Прес-служба Львівської міської ради оприлюднила інформацію про те, на яких підставах начальник управління охорони здоров`я ЛМР Володимир Зуб оитрима житло поза чергою.

За даними управління житлового господарства, рішенням виконавчого комітету від 17.08.2007 року № 641 Володимиру Зубу, тоді заступнику директора департаменту гуманітарної політики, черговику Львівської міської ради з 2007 року № 23733, у контрольному списку за місцем праці № 83, надано квартиру № 85 загальною площею 120,5 кв м, що складається з трьох кімнат, кухні та комунальних вигод.

Квартира передана для працівників виконавчих органів міської ради актом від 15.08.2008 р № 8 у рахунок місцевих рад на підставі рішення виконавчого комітету від 20.07.2007 р № 487 і надана громадянину Зубу В.І. як висококваліфікованому спеціалістові на підставі спільного рішення адміністрації та профкому працівників виконавчих органів Львівської міської ради від 16.08.2007 р. відповідно до п. 39 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень».

У п. 39 «Правил…» йдеться: «Адміністрації та профільному комітету підприємства, установи, організації за згодою ради трудового колективу дозволяється позачергово виділяти житло окремим висококваліфікованим спеціалістам та іншим працівникам з урахуванням їх трудового внеску».

Нагадаємо, згідно з колективним договором працівників виконавчих органів міської ради, схваленим конференцією колективу працівників 08.04.1997 року, профком є повноважним представником інтересів трудового колективу. Цим же рішенням сім’я Зуба В. І з квартирного обліку знята.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *