ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський тиждень моди почався з проекту FASHION VIEW

|

Львівський Тиждень Моди офіційно стартував учора виставкою модної фотографії проекту FASHION VIEW і презентацією капсульної колекції дизайнерів Mykytyuk&Yatsentyuk. Про це повідомляють організатори заходу.

 Lviv Fashion Week та український журнал FotyMody, чиї завдання у розвитку і популяризації української модної фотографії збігаються, презентували спеціалістам і шанувальникам своє бачення цього візуального мистецтва – у проекті FASHION VIEW – на засадах передових тенденцій модної естетики.

Незалежний український журнал FotyMody з часу свого створення дотримується високої планки рівня світових fashion-проектів, пропонуючи нестандартні ідеї і унікальний контент. Бути всередині моди – експериментувати, захоплювати, переживати, – в такому дусі витримані всі матеріали видання. Для проекту FASHION VIEW журнал FotyMody запропонував підбірку яскравих, експресивних, ексклюзивних фотосесій, створених за останніми тенденціями світової модної фотографії.

Проект поділено на чотири блоки, в котрих представлена українська fashion-фотографія в темах:

black&white fashion – як стилізація модного образу, перетворення його в лаконічний, майже умовний графічний об’єкт.

urban fashion – мода в контексті урбаністики міста в креативній подачі автора.

fashion emotion – кожна епоха, стиль, напрямок та навіть окремі деталі одягу можемо охарактеризувати певною емоцією, у кожного вона своя, інша. Тут презентуємо живу привабливість застиглих емоцій в тандемі роботи дизайнера та фотографа.

art fashion – художня фотографія як інструмент арт терапії для реципієнта та візуалізація вільної гри художника, моделі з мистецьким інструментарієм.

Відомий дизайнерський дует Mykytyuk&Yatsentyuk презентував капсульну «етнічну» колекцію під назвою “Солодкий мед на твоїх губах”.

На створення колекції дизайнерів надихнула магія і краса української етнокультури. Синтез сучасного й етнічного в моделях дозволяє створювати дуже поетичні образи, в яких сучасні лінії крою поєднуються із елементами традиційного українського одягу. Для створення моделей були використані традиційні хустини і елементи вишивок, які компонуються з принтованими та однотонними шовками. Варто відзначити, що етнічність в колекції використовується лише в деталях досить лаконічних, носибельних речей якісного ready-to-wear.

Бренд Mykytyuk&Yatsentyuk існує з 2007 р., дизайнери – Світлана Микитюк і Соломія Яцентюк. Сезонні колекції бренду різні за стилістичною спрямованістю, проте українська етніка досить часто стає джерелом інспірації.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *