ОСТАННІ НОВИНИ

З четверга на ремонт закриють ділянку від вул.Короткої до вул.Чернівецької

|

Як поінформували в управлінні капітального будівництва, у рамках реконструкції вул. Горододоцька-Чернівецька-Залізнична, з 29 березня на ремонт закриють чергову ділянку – проїзд з вул.Короткої до вул.Чернівецької. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.      

Відтак, окрім цього проїзду для руху транспорту буде закрито і одну смугу вул.Чернівецької. На іншій смузі буде організовано двосторонній рух транспорту.

«На першому етапі, наскільки була можливість, ми залишили проїзд транспорту по дві сторони по вул. Короткій і з виїздом на вул. Залізничну. На жаль, зараз ми змушені перекрити ще частину площі. Зрозуміло, що маршрути курсуватимуть на вокзал і з вокзалу тільки однією смугою вул.Чернівецької. Там, розширюється з’їзд цієї смуги руху, щоб можна було дозволити рух в 2 сторони.

Для інших маршрутів, які їдуть по вул.Городоцькій, об’їзд буде по вул. Смаль-Стоцького, по вул. Кульпарківській. Інших варіантів у Львові, на жаль, ми не маємо. Просимо вибачення у всіх львів’ян. Але за період, поки не зробимо цей перешийок, транспорт курсуватиме таким шляхом», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Нагадаємо, на Головний вокзал та по вул.Городоцькій на цьому відрізку курсують маршрути: №№ 9, 10, 15, 16, 20, 22, 24, 25, 31, 32, 34, 43, 49 та 51.

Ремонті роботи тут триватимуть до 1 червня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *