ОСТАННІ НОВИНИ

Облрада проситиме прокуратуру розібратись із заборгованістю по зарплатах на ЛАЗі

|

 На засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв`язку Львівської обласної ради депутати розглянули звернення Первинної профспілкової організації вільної профспілки “Автобусобудівник” щодо проблемних питань із виплати заробітної плати та розрахунків із Пенсійним фондом на ТзОВ “Львівські автобусні заводи”. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

Розглянувши це питання, депутати прийняли рішення скерувати звернення до голови Львівської ОДА з проханням взяти ситуацію із погашенням заборгованості із виплати заробітної плати на ТзОВ “Львівські автобусні заводи” під свій особистий контроль. Депутати також звернуться до Прокуратури Львівської області та Головного управління юстиції у Львівській області для того, щоб вони розібралися із ситуацією, яка склалася довкола повернення заборгованості із виплати заробітної плати на ТзОВ “Львівські автобусні заводи”.

Голова постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ транспорту та зв`язку Львівської обласної ради Михайло Задорожний зазначає: “Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ЛАЗу тягнеться ще з 2005 року. Зараз навіть важко назвати реальну суму заборгованості. Однак навіть ті працівники, які виграли суди, не можуть отримати того, що їм заборгували на підприємстві. Тому депутати скерують свої звернення у відповідні органи, щоб мешканцям міста та області виплатили те, що вони заробили”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *