ОСТАННІ НОВИНИ

У школах та дитсадках виявили недотримання санітарії та продукти сумнівного походження

|

Проведено перевірку стану додержання вимог чинного законодавства України в діяльності закладів освіти, що розташовані на території Личаківського району Львова. За результатами перевірки в десяти школах та дитсадках виявили недотримання норм санітарної безпеки та якісного харчування дітей. Про це повідомили у прокуратури Личаківського району Львова.

Порушення санітарних правил виявили у СЗШ №6, дитсадку №45 та №7. Окрім того, СЗШ №49, №63, №42, №37, №29, №92 виявили відсутність ветеринарних свідоцтв на м’ясо, морожену рибу, яйця.

Проведеною перевіркою в ЗОШ «Берегиня» встановлено відсутність добової порції, яка відповідно до Санітарних правил для підприємств громадського харчування повинна зберігатися у холодильнику.

Проведеною перевіркою в ДНЗ №88 встановлено порушення Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах відповідно до якого необхідно щодня залишати добові проби кожної страви раціону. 

На усунення порушень прокуратурою внесено подання про усунення порушень вимог чинного Законів України «Про охорону дитинства», «Про дитяче харчування».

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *