ОСТАННІ НОВИНИ

Місто ухвалило «дитячі» програми

|

Львівська міська рада прийняла «Програму з оздоровлення та відпочинку дітей Львова на 2012 рік» та «Програму розвитку установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів м. Львова на 2012 рік». Ці документи покликані сприяти створенню сприятливих умов розвитку та відпочинку дітей та молоді Львова. Про це інформує прес-служба Льві всякої міськради.

«Для того, щоби говорити про якісну роботу і щоби стимулювати дітей бути в гуртках, ми говоримо не лише про якісні програми і про цікаві напрямки роботи з дітьми, а також намагаємося стимулювати дітей серед іншого тим, що через УДЮМКи ми здійснюємо оздоровлення. Тому якщо говорити про видатки з міського бюджету, то видатки на оздоровлення через наше управління  будуть здійснюватися  через УДЮМКи з тим, щоби максимально заохотити дітей займатися в гуртках.

Ми робимо великий акцент на відпочинку на морі, бо в Карпати більшість батьків мають можливість завести дітей, а от йоду ми географічно позбавлені. Тому цього року ми будемо везти дітей на море на ті кошти, які будуть з нашого міського бюджету. Бо ті путівки, які нам надає область, вони закуповують путівки в різні табори в Карпатах, і в Прикарпатті, і на море. Ми будемо купувати путівки на море, щоби діти мали можливість бути на морі, що батьки з малозабезпечених сімей їм забезпечити фізично не можуть. Оздоровлення згідно з чинним законодавством триває 21 день.

А тепер другий напрямок – співпраця з ГО. Зокрема, за погодженням з депутатською комісією ми виділяємо цьогоріч 100 тис. на підтримку діяльності ПЛАСТу. І більшість з цієї суми стосується таборів (оздоровчих таборів), які буде організовувати власне ПЛАСТ», – наголосила начальник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *