ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

|

У Львові на подвір`ї палацу Потоцьких з 20 по 22 квітня вперше проведуть унікальний гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Про це «Львівський портал» повідомили організатори.

Метою фестивалю є презентація багатої ресторанної культури Львова, адже саме Львів можна назвати гастрономічною столицею України.

Гості фестивалю зможуть взяти участь впродовж всіх трьох днів у ярмарці-презентації страв львівської кухні як української, так і інших національностей, що проживають у Львові (вірменської, польської, єврейської та ін.).

В часі фестивалю у ресторанах та кав’ярнях Львова, які будуть учасниками фестивалю, проводитимуться майстер-класи, на яких шеф-кухарі цих закладів навчатимуть готувати найсмачніші страви львівської кухні.

Також в рамках проведення фестивалю «Львів на тарілці» відбудеться Національний Чемпіонат Баріста, на якому буде визначено професіонала, який найкраще готує каву в Україні.

«Родзинкою» фестивалю стане проведення гала-вечері на подвір`ї палацу Потоцьких. На цій вечері, за одним столом збереться близько 300 осіб, і вони зможуть посмакувати стравами від кращих шеф-кухарів Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *