ОСТАННІ НОВИНИ

За випалювання сухої трави на Львівщині складено 301 адмінпротокол

|

За випалювання сухої трави на Львівщині вже складено 301 адмінпротокол. Про це 21 березня на нараді щодо стану пожежної та техногенної безпеки, запобігання виникненню пожеж в екосистемах на території Львівської області повідомив начальник Головного управління надзвичайних ситуацій Львівської ОДА Олексій Титаренко. 

«З початку пожежонебезпечного періоду на порушників природоохоронного законодавства інспекторами Головного управління Держтехногенбезпеки в Львівській області складено 251 адмінпротокол, а державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища 50 адмінпротоколів. Всього – 301 адмінпротокол», – зазначив Олексій Титаренко. 

За його словами, з7березня на Львівщині зафіксовано 223 пожежі в екосистемах, у тому числі 2 пожежі у лісах «Галсільлісу» у Сокальському та Яворівському районах. 

Найбільша кількість пожеж виникла на території Львівської міськради (37), у Пустомитівському (46), Жовківському (16), Сокальському (17), Яворівському (19), Буському (16), Кам’янка-Бузькому (13) районах. 

«Такий стан справ свідчить про низьку екологічну культуру населення та недостатню організаційну і практичну роботу всіх органів управління, особливо РДА та міських рад міст обласного значення щодо запобігання пожежам в екосистемах, пов’язаних із випалюванням населенням сухої рослинності», – зазначив Титаренко.

Фото: прес-служба головного управління МНС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *