ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських водіїв хочуть одягнути в національний одяг

|

Львівських водіїв автобусів та таксі пропонують одягнути у вишиванки або елементи українського національного одягу до проведення футбольного єврочемпіонату. Таку пропозицію озвучила сьогодні молода львівська дизайнера, Друг Євро 2012 Ольга Романова.

«Для львів’ян найважливіша місія – привітно зустрічати та приймати гостей. Дивлячись на наше місто, ми можемо з гордістю сказати, що воно – найкрасивіше, унікальне, історично важливе. Нам потрібно це усіма можливими засобами донести до всього світу. Важливі речі – привітність, щирість, доброта. Саме такими ми повинні залишатись і під час Євро 2012. Потрібно усім підкреслювати колористику нашого міста – це і зовнішній вигляд, і елементи декору. Якщо люди не будуть мати символіки Євро 2012, то вишиванка буде дуже актуальною у цей час», – розповіла сьогодні під час прес-конференції Ольга Романова.

Окрім того, за її словами, не виключено, що під час проведення футбольного чемпіонату у місті суттєво подорожчають вишиванки, які туристи захочуть купити як сувеніри.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *