ОСТАННІ НОВИНИ

За авіаквитки під час Євро-2012 доведеться переплачувати

|

Напередодні Євро-2012 авіакомпанія «АероСвіт» прогнозує збільшення вартості квитків на 10-20%. Як пише газета «Дело», до початку Євро-2012 залишається ще три місяці, проте вже  сьогодні спостерігається «квитковий ажіотаж», в результаті якого авіакомпанії піднімають ціни на квитки.

«Вартість квитків, безумовно, зросте і це очевидно. Прогнозую збільшення ціни на квитки мінімум на 10% максимум на 20%. Не думаю, що дійде до 50%, тому що альтернатива у клієнта все одно буде. Той же залізничний транспорт, наприклад», – повідомив «Делу» перший заступник гендиректора з комерційної роботи авіакомпанії «АероСвіт» Антон Маттіс.

Також «АероСвіт» подвоїть кількість рейсів під час проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

«Наша компанія планує в два рази збільшити кількість рейсів практично в усіх напрямках», – продовжує Маттіс. За словами представника «АероСвіту», кількість рейсів зросте з пунктів прибуття уболівальників Євро-2012 і на всіх внутрішніх лініях, між містами, в яких будуть фінальні матчі єврочемпіонату. Зокрема, збільшиться кількість рейсів між Києвом і Варшавою, Стокгольмом, Копенгагеном.

Нагадаємо, в період проведення Євро-2012 в Україні буде введений режим «відкритого неба». Відповідний наказ підписав віце-прем´єр міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Крім того, на літній період в Україні з´являться два нових європейських лоу-кост авіаперевізника: іспанська «Vueling Airlines» та норвезький «Norwegian Air Shuttle ASA».

Дело, Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *