ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» здійснює чистку просіки лінії електропередач 110кВ

|

Цього тижня ПАТ „Львівобленерго” розпочало чистку просіки в охоронній зоні лінії електропередач напругою 110кВ у місті Львові, яка живить підстанцію „Львів-3”, що є основною в електропостачанні центральної частини міста Львова. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
Чистка просіки в охоронній зоні вищезгаданої лінії є одним важливих заходів з підготовки до Євро-2012.

Робота з чистки просіки скоординована та узгоджена з міським головою Львова та департаментом містобудування Львівської міськради.
Обстеження зелених насаджень і визначення необхідної кількості дерев для видалення здійснила комісія з оцінки стану зелених насаджень на території міста під керівництвом начальника відділу охорони парків, лісопарків та ландшафтів управління екології та благоустрою департаменту містобудування Львівської міськради, про що складено відповідний Акт комісії.

Зобов’язання електропостачальників здійснювати технологічну розчистку просік від чагарників, дерев та обрізування гілок в охоронних зонах ліній електропередач передбачене Законом України „Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об`єктів”.
Мета заходу — забезпечення надійного, якісного та безпечного надання послуг з електропостачання споживачам, адже падіння гілок та дерев є однією з причин пошкодження електромереж під час негоди.

Довідка:

ПАТ „Львівобленерго” у співпраці з місцевими органами влади щороку здійснює чистку трас ліній електропередач для забезпечення надійного, якісного та безпечного надання послуг з електропостачання споживачам.

В 2011 році Товариство самостійно та із залученням підрядних організацій розчищено у Львівській області 7096 км трас повітряних ліній напругою 0,4-10кВ, а також 91,6 км трас повітряних ліній 35-110 кВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *