ОСТАННІ НОВИНИ

Перший швидкісний «Хюндай» вже на колесах

|
Перший потяг виробництва «Hyundai Rotem» в дев’ятивагонній комплектації у середу, 14 березня, було відправлено з Одеського морського транспортного порту до моторно-вагонного депо станції Одеса-Застава-1, у цехах якого фахівці Південної залізниці підготують поїзд для подальшого транспортування до Харкова. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.
Тим часом у порту продовжується вивантаження вагонів другого складу південнокорейського потягу. З 18 доставлених залишилось зняти 7 вагонів.
Нагадаємо, 11 березня в Карантинній гавані Одеського порту ошвартувався суховантаж LE LI, який доставив до України перші два електропоїзди «Hyundai Rotem». З заводу-виробника вже відвантажені третій та четвертий склади міжрегіональних електропоїздів, які прибудуть в Україну морем у середині квітня, а п’ятий та шостий – у першій декаді травня поточного року. В експлуатацію 6 складів електропоїздів введуть до 1 червня 2012 року.
Відповідно до укладеного контракту з корейською компанією «Hyundai Rotem» на закупівлю 10 міжрегіональних двосистемних поїздів ще чотири електропоїзди буде поставлено до кінця 2012 року.

Інформаційний центр «Україна-2012»
.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *