ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові відкриють музей шоколаду

|

20 березня у Львов відкриють перший в Україні музей шоколаду, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організаторами музею стали компанія АВК та Львівський історичний музей за сприяння Львівської міської ради.

«Старовинні львівські кав’ярні та цукерні – одна з візитівок міста. Представники компанії «АВК» сподіваються, що цей музей також стане місцем, куди прагнуть люди у пошуках знання, культурного задоволення і  врешті-решт – шоколаду», – розповідають у компанії «АВК».

Музей шоколаду «АВК» – унікальний європейський проект, який компанія «АВК» розвиває на території СНД з 2010 року. До того, як придбати постійну прописку Музей шоколаду проїхав всю Україну – 16 міст, де шоколадні шедеври змогли побачити і спробувати більш, ніж 200000 українців.

Музей у Львові працюватиме щодня з 10.00 до 19.00 год, вихідний — середа.

Відвідувачі музею зможуть ознайомитися з історією шоколаду 4 мовами: російською, українською, англійською та польською. Гості дізнаються про сучасну технологію виробництва цього продукту і відвідають унікальну виставку шоколадних фігур. Усі, хто завітає до музею, на власні очі побачать найбільш знакові європейські і українські архітектурні споруди в мініатюрі: Колізей, Англійський парламент в Лондоні, Пізанську вежу, Ейфелеву вежу, Херсонес, Андріївську Церкву та інші.

Кожен гість музею особисто продегустує різні сорти шоколаду за філіжанкою кави і переглядом тематичного кіно. Маленькі відвідувачі зможуть придбати унікальні навички на уроках ліплення мармеладом, малювання шоколадом і виготовлення фігурок з марципану.

Урочисте відкриття Музею шоколаду «АВК» відбудеться 20 березня о 14.00 год.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *