ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» добудовує тепловивід від ТЕЦ-1

|

Тепловивід №2 має намір добудувати «Львівтеплоенрего» від ТЕЦ-1, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. За даними прес-служби,уже прокладено 50 м трубопроводу. Триватимуть роботи до початку нового опалювального сезону. Вартість робіт після закінчення будівництва ІІ тепловиводу становитиме 6,2 млн. грн.

Виконання цих робіт дозволить підсилити перемичку між І і ІІІ тепло виводами на території ТЕЦ-1 і значно збільшити надійність роботи магістральних теплових мереж. Зокрема, розвантажити ІІІ тепловивід та в разі аварійної ситуації переключити подачу теплоносія з ІІІ тепловиводу на ІІ тепловивід.

«Передовсім це вигідно для мешканців, тому що крім цього трубопроводу ми змонтуємо дальше велику теплову камеру. Буде збільшена надійність подачі тепла з ТЕЦ», – додав директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Від ТЕЦ-1 побудовано три тепловиводи, через яких теплоносій транспортується до районних котелень, ЦТП. Зараз діючими є І і ІІІ тепловиводи, через які теплоносій йде на Сихів, у Франківський район, новий Львів, центральну частину міста, частину Личаківського (вул. Дж.Вашингтона, Пасічна) району.

Будівництво тепло виводу ІІ перервалося в 80-х роках. Було прокладено 312 м діаметром 820 мм і 902 м діаметром 720 мм. Потрібно завершити монтаж теплової мережі до камери ТК-1006 і ТК-713 та виконати реконструкцію ТК-1006. Всього необхідно прокласти близько 350 м трубопроводу діаметром 720 мм, 40 м труби діаметром 1020 мм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *