ОСТАННІ НОВИНИ

Управління освіти заперечує купівлю дорогих яєць

|

Тендерні закупівлі для закладів освіти Львова відбуваються відповідно до норм та вимог чинного законодавства. Ціни, за якими закуповують продукти харчування для закладів освіти, постійно контролюються і не перевищують середніх цін моніторингу цін у Львівській області. Про це прес-службу ЛМР поінформувало управління освіти.

«Вчора в деяких ЗМІ було розповсюджено інформацію нібито «школярам Львова було закуплено яйця птиці за завищеними цінами. Найперше повідомляємо, що процедура закупівель була проведена для дошкільних навчальних закладів, а не «школярів». Водночас наголошуємо, що процедуру торгів було проведено відповідно до вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель»  від 01.06.2010 N 2289-VI, за принципами добросовісної конкуренції серед учасників, максимальної економії та ефективності, відкритості та прозорості на всіх стадіях закупівель, об`єктивності та неупередженої оцінки пропозицій конкурсних торгів. Щодо вибору постачальників продуктів харчування, то оцінка їхніх пропозицій здійснювалась на підставі критеріїв оцінки,  визначальним серед яких є ціна.

Водночас, слід розуміти, що розрахункова ціна не є тою ціною, за якою фактично закуповують продукти. Ці ціни постійно контролюються і не перевищують середніх цін моніторингу цін у Львівській області», – наголосила в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *