ОСТАННІ НОВИНИ

Львів нагороджений сертифікатами fDi Intelligence за результатами проведеного рейтингу

|

Як повідомили в управлінні зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, Львів взяв участь у церемонії нагородження за результатами досліджень «Financial Times» та отримав відповідні сертифікати. Про це інформує прес-служба ЛМР.

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергія Кіраля, Львів нагороджений сертифікатами fDi Intelligence (структура «Financial Times») як місто, що увійшло до 10-ти кращих європейських міст майбутнього по стратегії залучення прямих іноземних інвестицій (серед великих міст), 10-ти кращих східноєвропейських міст майбутнього за категорією найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій та 10-ти східноєвропейських міст майбутнього за категорією найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу серед великих міст.

 «Львів взяв участь у церемонії нагородження, де було представлено кілька сотень міст. Так, як і будь-яка нагорода, це досягнення є елементом позиціонування міста, вирізнення його з тисячі інших для потенційних інвесторів. Адже важливий елемент залучення інвестора – це його правильне позиціонування, яке у кілька разів підвищує шанси, що на наше місто звернуть увагу та звернуться з метою співпраці. Тому такі нагороди відіграють дуже важливу роль, особливо в умовах обмеженого капіталу та великої кількості конкурентів», – розповідає начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Сергій Кіраль.

Як зазначив Сергій Кіраль, цього року Львів став єдиним містом в Україні, що увійшло в десятку кращих європейських міст майбутнього саме по стратегії залучення прямих іноземних інвестицій серед великих міст.

«Це підкреслює вміння міста працювати з інвестором, розуміння потреб інвестора, які умови інвестор ставить. Вона найпрестижніша, тому що підкреслює ефективність роботи міста», – додає Сергій Кіраль.

Нагадаємо, за дослідженнями «Financial Times», серед міст Східної Європи Львів обійняв 3-тю сходинку у десятці кращих східноєвропейських міст майбутнього за категорією найбільшої економічної ефективності ведення бізнесу та 4-ту сходинку за категорією найкращої стратегії залучення прямих іноземних інвестицій (по стратегії fDi). Церемонія нагородження відбулась у рамках цьогорічної міжнародної виставки МІРІМ у м. Канни (Франція), що проходила 6-7 березня 2012 року.

Довідка

«Financial Times» – «Файненшл таймс» (англ. «Financial Times») – щоденна британська газета, яка виходить в Лондоні. «Файненшл Таймс» була заснована в 1888 р. Зараз вона широко відома як одна з найкращих газет Великобританії, що спеціалізується на загальних новинах, міжнародній комерційній діяльності і фінансових новинах, підтримуючи при цьому незалежну редакційну політику. Матеріали газети та коментарі мають сильний вплив на фінансові кола в світі та на фінансову політику Британського уряду. Тираж газети – один з найбільших в світі серед фінансових видань.

fDi Intelligence – структурний підрозділ Financial Times Ltd, заснований з метою висвітлення розуміння розвитку індустрії в глобалізованому суспільстві з портфелем продуктів, послуг та бізнес-інструментів світового класу, що дозволяє як компаніям так і організаціям з економічного розвитку приймати ефективні та обґрунтовані рішення щодо прямих іноземних інвестицій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *